Kahve falında denizin içinde birini görmek

Kahve falında denizin içinde birini görmek hedeflerine kavuşacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, o kişiye zararının dokunacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin içinde birini gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan bencilce yaklaşımlar görebilir, artniyetli tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında denizin içinden para toplamak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde evler görmek hastalıkların uzak duracağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına alamet eder.

Kahve falında deniz içinde ada görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin içinde ahtapot görmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında deniz kabuğu içinde inci görmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evini denizin içinde görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde kaya görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde merdiven görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, cesaretinin yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir