AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin çekilmesi görmek

Kahve falında denizin çekilmesi görmek

Kahve falında denizin çekilmesi görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, ün yapmayı başaracağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, zahmete ve çileye düşeceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin çekilmesi gördüyseniz:

  • Belli bir olayın, konunun veya anlaşmanın şartları tartışma konusu olabilir.

Kahve falında çekilen deniz görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine delalet eder.

Kahve falında denizlerin çekildiğini görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına işarettir.

Kahve falında çekilmiş deniz görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin suyunun çekildiğini görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin çekilmesini görmek yeni işlere girişileceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz suyunun çekildiğini görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında denizin çekildiği görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin çekilmesi görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir