AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin çekildiğini görmek

Kahve falında denizin çekildiğini görmek

Kahve falında denizin çekildiğini görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet eder.

Kahve falında denizin çekildiğini gördüyseniz:

  • Kendinizden şüphe duymamalısınız.

Kahve falında denize çekilmek dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin geri çekildiğini görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz sularının çekildiğini görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalet eder.

Kahve falında denizin çekildiğini görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz suyunun çekildiğini görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekilen deniz görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, kötü halinden eser kalmayacağına inanılır.

Kahve falında suları çekilmiş deniz görmek ailesini utandırmayacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin çekildiği görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, zahmet veren işlerin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir