AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin azaldığını görmek

Kahve falında denizin azaldığını görmek

Kahve falında denizin azaldığını görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, kazançlı işler yapılacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin azaldığını gördüyseniz:

  • Boğanın hayalleri ötekilere benzemez, farklıdır.

Kahve falında deniz suyunun azaldığını görmek terfi edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin azaldığını görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok yoğun çalışacağına işarettir.

Kahve falında kaşlarının azaldığını görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, malını ve canını emniyete alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parfümün azaldığını görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, geri plana düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında havuz suyunun azaldığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine yorulur.

Kahve falında maaşının azaldığını görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında kaşın azaldığını görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun azaldığını görmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir