AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yüzen birini görmek

Kahve falında denizde yüzen birini görmek

Kahve falında denizde yüzen birini görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzen birini gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi uygulamak için gereken zamanı ilerde bulacaksınız.

Kahve falında anneyi denizde yüzerken görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzen bebek görmek iş değişikliğine gidileceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına işarettir.

Kahve falında denizde yüzen adam görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalettir.

Kahve falında denizde yüzme öğretmek işlerin kapanacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine delalettir.

Kahve falında denizde yüzerken balık tutmak hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızını denizde yüzerken görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, görmediği yerlere gideceğine alamet eder.

Kahve falında denizden yüzerek karaya çıkmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizden yüzerek çıkmak ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir