AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz suyunu yüzüne görmek

Kahve falında deniz suyunu yüzüne görmek

Kahve falında deniz suyunu yüzüne görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, hayatından çıkaracağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz suyunu yüzüne gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız sizi kısıtlayabilir veya istemediğiniz bir yoldan ilerlemeniz için sizi ikna etmeye çalışabilir.

Kahve falında deniz suyunu yüzüne sürmek düşmanlarının güçleneceğine, galibiyetlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında deniz suyuyla yüz yıkamak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında deniz suyuyla yüzünü yıkamak asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında deniz suyunu yüzüne görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini denizde yüzerken görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde yüzerken yunus görmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında denizde yüzme görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, hüsrana uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzerken kaybolmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir