AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kıyısından yürümek

Kahve falında deniz kıyısından yürümek

Kahve falında deniz kıyısından yürümek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına inanılır.

Kahve falında deniz kıyısından yürümek gördüyseniz:

  • Son zamanların aksine, sempatikliğinizi kullanarak ya da kendinizi göstererek bazı kişileri bazı konularda ikna edebilir veya bazı planlarınıza katılımda bulunmalarını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında deniz kıyısında yürüdüğünü görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kıyısında yürümek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eski enerjisini bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kıyısından yürümek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında denizin kıyısında yürümek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kıyıda yürümek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kıyısında görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında deniz kıyısına oturmak özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kıyısından ev almak büyük bir makama geleceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir