AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarında altın bulmak

Kahve falında deniz kenarında altın bulmak

Kahve falında deniz kenarında altın bulmak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, iyi geçiminin biteceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında altın bulmak gördüyseniz:

  • Bilmeniz gereken şey şudurBu fırsatlar karşınıza çıkacaklar.

Kahve falında deniz kenarında altın bulmak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında para bulmak yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarında altın toplamak yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında denizin içinde altın bulmak işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine inanılır.

Kahve falında denizde altın yüzük bulmak işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına delalettir.

Kahve falında denizde altın bulmak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde altın bilezik bulmak zor bir işe girileceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında denizden altın bilezik bulmak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir