AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kabuğundan kolye görmek

Kahve falında deniz kabuğundan kolye görmek

Kahve falında deniz kabuğundan kolye görmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, atılıma geçeceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında deniz kabuğundan kolye gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip bir kişiyle ya da bir meslektaşınızla ilişkinize dahafazla emek verilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında deniz kabuğundan kolye görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında deniz kabuğu yemek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında renkli deniz kabuğu görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine delalet eder.

Kahve falında deniz kabuğu görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük deniz kabuğu görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kabuğu bulmak adının tüm dünyaya yayılacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde deniz kabuğu toplamak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz kabuğu toplamak kurulu bir düzene sahip olacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir