AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz girdiğini görmek

Kahve falında deniz girdiğini görmek

Kahve falında deniz girdiğini görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında deniz girdiğini gördüyseniz:

  • Açığa vuramadığınız dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

Kahve falında evine deniz suyu girdiğini görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz suyunun eve girdiğini görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında denize girdiğini görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının denize girdiğini görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret eder.

Kahve falında deniz girdiğini görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin denize girdiğini görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle denize girdiğini görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının denize girdiğini görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir