AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz gelgiti görmek

Kahve falında deniz gelgiti görmek

Kahve falında deniz gelgiti görmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, iyilik bulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz gelgiti gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal maceralar yüzünden aşırı harcama yapma meylindesiniz.

Kahve falında deniz gelgiti görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde gelgit görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine işaret eder.

Kahve falında gelgit görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde çekirge görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, âlim kimselerden feyz alacağına delalettir.

Kahve falında at ve deniz görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde taş sektirmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, hem mal ve para kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında deniz görüp girmemek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize karşı dua etmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir