AnaSayfa / Genel / Kahve falında demlenmemiş çay görmek

Kahve falında demlenmemiş çay görmek

Kahve falında demlenmemiş çay görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında demlenmemiş çay gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen, siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla iyi anlaşabilecek yapıdasınız.

Kahve falında demli çay içmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çay demlendiğini görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çay demlemeye çalışmak elindekileri de kaptıracağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında çay demi görmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demlenmiş çay görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında demli çay görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demlenmemiş çay görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında demiz görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir