AnaSayfa / Genel / Kahve falında delikanlı görmek

Kahve falında delikanlı görmek

Kahve falında delikanlı görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine alamet eder.

Kahve falında delikanlı gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da bazı sıkışıklığınız olabilir.Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz.

Kahve falında mavi gözlü delikanlı görmek şansının geri döneceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık delikanlı görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına alamet eder.

Kahve falında erkek delikanlı görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir delikanlı görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında delikanlıya sarılmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın delikanlı görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında genç bir delikanlı görmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya alamet eder.

Kahve falında yakışıklı delikanlı görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir