AnaSayfa / Genel / Kahve falında değişik yerler görmek

Kahve falında değişik yerler görmek

Kahve falında değişik yerler görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kara kara düşünür olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında değişik yerler gördüyseniz:

  • Meydana gelecek tartışmalı ortamları sakinleştirmeniz neredeyse imkansız olabilir.

Kahve falında yer değişikliği görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında görev yeri değişikliği görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında değişik yerler görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında değişik çiçekler görmek olumsuz haberler alacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında değişik balık görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine alamet eder.

Kahve falında değişiklik görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında değişik kuşlar görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında iş değişikliği yaptığını görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir