AnaSayfa / Genel / Kahve falında değer görmek

Kahve falında değer görmek

Kahve falında değer görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, zorlukları aşacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sevdiklerine kavuşacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında değer gördüyseniz:

  • Zamanınızı başkalarına yardım için harcayabilirsiniz.

Kahve falında değer vermek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında değer görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, kazancının günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında değer verdiğin birini görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir