AnaSayfa / Genel / Kahve falında davet yemeği vermek

Kahve falında davet yemeği vermek

Kahve falında davet yemeği vermek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında davet yemeği vermek gördüyseniz:

  • Aceleciliğiniz devam edecek.

Kahve falında yemeğe davet edilmek kişinin güzel işler yapacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini yemeğe davet etmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına işarettir.

Kahve falında yemeğe davet edildiğini görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine yorulur.

Kahve falında yemeğe davet etmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yemeğe misafir davet etmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında davet yemeği vermek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yemek davete gitmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, kariyerinde atılım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek davet vermek makamını garantileyeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir