AnaSayfa / Genel / Kahve falında dantelli elbise görmek

Kahve falında dantelli elbise görmek

Kahve falında dantelli elbise görmek külfetinin ve yükünün artacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kederinin dağılacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına inanılır.

Kahve falında dantelli elbise gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere önem vermek gerekiyor.

Kahve falında dantel elbise görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz dantel elbise giymek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, rahatının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dantel beyaz elbise giymek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah dantel elbise giymek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına inanılır.

Kahve falında dantel elbise giymek ele geçen kazancın artacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine işaret eder.

Kahve falında dantelli elbise giymek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah dantelli elbise giymek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işarettir.

Kahve falında dantelli beyaz elbise giymek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir