Kahve falında damağın çıktığını görmek

Kahve falında damağın çıktığını görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damağın çıktığını gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemeniz, güzel bir davette bulunmanız mümkündür.

Kahve falında damağın çıktığını görmek keyifli olacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına delalettir.

Kahve falında damağında diş çıktığını görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, yalnız hissetmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında damakta diş çıktığını görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında damağın şiştiğini görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında damak diş takmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına yorulur.

Kahve falında damağın düştüğünü görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında dabbe yazısı görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damak düşmesi görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, doğru kararların alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir