AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat etmek

Kahve falında ameliyat etmek

Kahve falında ameliyat etmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, şansa, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında ameliyat etmek gördüyseniz:

  • Bir süredir sizi tatmin etmeyen ilişkiler ya da işler sıkıntı sebebi olabilir.

Kahve falında beyninden ameliyat olmak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rahim ameliyatı olduğunu görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında açık ameliyat görmek üzüleceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini ameliyata girerken görmek aile hayatına adım atılacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında göğsünden ameliyat olmak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan ameliyat olmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında beyin ameliyat olduğunu görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına delalettir.

Kahve falında annesinin ameliyat olduğunu görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir