AnaSayfa / Genel / Kahve falında cüzdanının çalınmasını görmek

Kahve falında cüzdanının çalınmasını görmek

Kahve falında cüzdanının çalınmasını görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işaret eder.

Kahve falında cüzdanının çalınmasını gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermek için Birkan beklemekte fayda var.

Kahve falında para cüzdanının çalındığını görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine işarettir.

Kahve falında çalınan cüzdanı bulmak yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine delalettir.

Kahve falında cüzdanın çalındığını görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cüzdan çalınmak hem de çok üzüleceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cüzdanı çalınmak sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına yorulur.

Kahve falında cüzdanının çalınmasını görmek başarılarının daim olacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cüzdanını çalındığını görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında cüzdanın çalınmasını görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir