AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük yemek

Kahve falında çürük yemek

Kahve falında çürük yemek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük yemek gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri söylemek konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında çürük patates yemek talihin yüze güleceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına inanılır.

Kahve falında çürük kavun yemek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında çürük yemek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çürük yemek görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, işinde başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük zeytin yemek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük kiraz yemek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çürük et yemek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine işarettir.

Kahve falında çürük armut yemek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir