AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük salata görmek

Kahve falında çürük salata görmek

Kahve falında çürük salata görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çürük salata gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi bozmadan size borçlu kişiler üzerinde bazı konularda baskı kurabilirsiniz.

Kahve falında çürük salata görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, geçim derdine düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında salata görmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, iç sıkıntısına işaret eder.

Kahve falında marul salatası yediğini görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında salata kabuğu görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşillik salata görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine işaret eder.

Kahve falında salata turşusu görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, elinize para geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rus salatası görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine yorulur.

Kahve falında soğanlı salata görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir