AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumayı kaçırmak

Kahve falında cumayı kaçırmak

Kahve falında cumayı kaçırmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, işine dört elle sarılacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cumayı kaçırmak gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.

Kahve falında cuma namazı kaçırmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında cuma namazını kaçırdığını görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına yorulur.

Kahve falında cumayı kaçırmak ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, borçların sonlandırılacağına işarettir.

Kahve falında cuma namazını kaçırmak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına inanılır.

Kahve falında camide cuma namazı kılmak onların önüne geçeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına yorulur.

Kahve falında cuma vakti görmek kazancın gittikçe artacağına, bol hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında cuma namazı için abdest aldığını görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cuma ezanı okumak ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir