AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyans vermek

Kahve falında alyans vermek

Kahve falında alyans vermek falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alyans vermek gördüyseniz:

  • Birlikte özel vakit geçirmek istediğiniz kişilerle özel planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında alyansı kırılmak daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkekte alyans görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alyansı denize düşürmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin parmağında alyans görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi alyansını görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pırlanta alyans takmak zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına yorulur.

Kahve falında alyans takmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağına alyans takmak kinin ve düşmanlığın giderileceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir