AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyans düşürmek

Kahve falında alyans düşürmek

Kahve falında alyans düşürmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, dünya malı edineceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında alyans düşürmek gördüyseniz:

  • Bir fikriniz karlı bir maceraya dönüşebilir.

Kahve falında alyansı düşürmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında alyansın düştüğünü görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına yorulur.

Kahve falında alyansın taşının düştüğünü görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında alyansının düştüğünü görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine delalet eder.

Kahve falında alyansını düşürmek ruhen güzelleşeceğine, kazancının eksileceğine yorulur.

Kahve falında alyansını suya düşürmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında alyansı denize düşürmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına delalettir.

Kahve falında alyans düşürmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir