AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyans bulduğunu görmek

Kahve falında alyans bulduğunu görmek

Kahve falında alyans bulduğunu görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işlere girileceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında alyans bulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya sizin farkında olmadığınız olaylar kulağınıza gelebilir, gizli düşmanlarınızın farkına varabilirsiniz ya da sağlığınızı ilgilendiren konular söz konusu olabilir.

Kahve falında altın alyans bulmak çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına delalettir.

Kahve falında yerde alyans bulmak zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında alyans yüzük bulmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaybolan alyansını bulmak bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alyans bulduğunu görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde alyans bulmak maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine delalet eder.

Kahve falında alyansını kaybedip bulmak sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine işaret eder.

Kahve falında alyans kaybetmek ve bulmak varını yoğunu kaybedeceğine, çevresinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir