AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok eski araba görmek

Kahve falında çok eski araba görmek

Kahve falında çok eski araba görmek birçok iş teklifi alınacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, terfi alamayacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, yeni bir eve sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında çok eski araba gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınız suçluları ortaya çıkartarak, suçsuzların özgür kalmasına yardım edebilir.

Kahve falında eski sevgilinin arabasına binmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi eski araba görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, daha güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında eskimiş araba görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine işaret eder.

Kahve falında eski bir araba görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski araba almak hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski arabayla gezmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski araba lastiği görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet eder.

Kahve falında eski model beyaz araba görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir