AnaSayfa / Genel / Kahve falında alüminyum folyo görmek

Kahve falında alüminyum folyo görmek

Kahve falında alüminyum folyo görmek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, meşakkate düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alüminyum folyo gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkileyebilmek veya ikna etmek için kendinize güvenmeniz gerekiyor.

Kahve falında alüminyum folyo görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına delalettir.

Kahve falında folyo görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, insanlara küsüleceğine delalettir.

Kahve falında alüminyum kap görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alüminyum çaydanlık görmek dileklerinin de kabul olacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alüminyum tencere görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alüminyum kazan görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine yorulur.

Kahve falında alüminyum tabak görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine inanılır.

Kahve falında alüminyum tepsi görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir