AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük beyaz köpek görmek

Kahve falında çok büyük beyaz köpek görmek

Kahve falında çok büyük beyaz köpek görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında çok büyük beyaz köpek gördüyseniz:

  • Nasıl davranacağınızı önceden tahminde zorlanan meslektaşlarınız, iş arkadaşlarınız, akrabalarınız veya aileniz şaşırıyor olabilirler.

Kahve falında çok büyük beyaz köpek görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz büyük köpek görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük beyaz köpek görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına işarettir.

Kahve falında büyük bir köpek görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük köpek balığı görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru ve büyük köpek görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında çok büyük köpekler görmek çok hayırlı günler görüleceğine, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine delalettir.

Kahve falında evde büyük köpek görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir