AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu zehirlemek

Kahve falında çocuğunu zehirlemek

Kahve falında çocuğunu zehirlemek birbirlerine her konuda destek olacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu zehirlemek gördüyseniz:

  • Eskiyi geride bırakın yolunuza bakın.

Kahve falında çocuğunu zehirlemek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine alamet eder.

Kahve falında hamam böceği zehirlemek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan zehirlemek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında insanları zehirlemek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, kazançsız işler peşinde olmaya delalettir.

Kahve falında hayvan zehirlemek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karınca zehirlemek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında böcek zehirlemek hayırlı ve güzel olacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare zehirlemek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, itibarın sarsılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir