AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu kaybolmuş görmek

Kahve falında çocuğunu kaybolmuş görmek

Kahve falında çocuğunu kaybolmuş görmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, zorlukların baş göstereceğine, düze çıkacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu kaybolmuş gördüyseniz:

  • Uğraşılması zor durum, ilişki, iş veya kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında kaybolan çocuğunu bulmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında kaybolan çocuğu aramak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine işarettir.

Kahve falında kendi çocuğunu kaybettiğini görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kaybolmuş görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun kaybolmasını görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına delalettir.

Kahve falında kaybolan çocuğu görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına yorulur.

Kahve falında kaybolan erkek çocuğu görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, inancının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında kaybolan çocuğu bulmak hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir