AnaSayfa / Genel / Kahve falında altından cami görmek

Kahve falında altından cami görmek

Kahve falında altından cami görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, karanlıkların aydınlanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altından cami gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında altın cami görmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında caminin sular altında kaldığını görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında altından cami görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında cami ve altın görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına alamet eder.

Kahve falında su altında cami görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında evin altında cami görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine delalet eder.

Kahve falında evinin cami olduğunu görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında birden fazla cami görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, dertlerinin sonunun geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir