AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinsiyet değiştiren birini görmek

Kahve falında cinsiyet değiştiren birini görmek

Kahve falında cinsiyet değiştiren birini görmek hem yıpranacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, yollarını ayıracağına, işlerinde berekete kavuşacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cinsiyet değiştiren birini gördüyseniz:

  • Sabırsızlanma eğilimi içine girebilirsiniz.

Kahve falında cinsiyetin değiştiğini görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında cinsiyet değiştirmiş birini görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının cinsiyet değiştirdiğini görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında cinsiyet değiştirmek barış için adım atacağına, ömrün uzun olmasına yorulmaktadır.

Kahve falında cinsiyet değiştirme görmek yaşamının uzun olacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında cinsiyeti değişmiş görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, bir işe soyunacağına yorulur.

Kahve falında cinsiyet değiştirdiğini görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin cinsiyet değiştirdiğini görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir