AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilekli puding görmek

Kahve falında çilekli puding görmek

Kahve falında çilekli puding görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çilekli puding gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendiren, sosyal ilişkilerinizdeki başarınızın görülmesini sağlayan olaylarla herkesi etkileyebilirsiniz.

Kahve falında çilekli puding yemek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına yorulur.

Kahve falında çilekli puding görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye işaret eder.

Kahve falında kakaolu puding görmek şifa bulacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine alamet eder.

Kahve falında puding yemek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında puding yediğini görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında çikolatalı puding yemek işlerin kara geçeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına rivayet eder.

Kahve falında muzlu puding yemek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işarettir.

Kahve falında puding pişirmek bazı sorunların başgöstereceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir