AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyrek altını görmek

Kahve falında çeyrek altını görmek

Kahve falında çeyrek altını görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında çeyrek altını gördüyseniz:

  • Size iyi davranmayan kişiler olabilir.

Kahve falında bir sürü çeyrek altın görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında altın çeyrek görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında çeyrek altın saklamak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın ve yarım altın görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında çeyrek yarım altın görmek dertlerinin günden güne artacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda çeyrek altın görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında küçük çeyrek altın görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında çeyrek altın hediye almak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir