AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşitli tatlılar görmek

Kahve falında çeşitli tatlılar görmek

Kahve falında çeşitli tatlılar görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, başarılarının devamlı olacağına delalet eder.

Kahve falında çeşitli tatlılar gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında çeşitli tatlılar yemek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine inanılır.

Kahve falında çeşitli tatlı görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşitli tatlılar görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında çeşitli tatlı yemek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında çeşitli ayakkabı görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çeşitli pastalar görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşitli meyve ağaçları görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşitli meyveler görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir