AnaSayfa / Genel / Kahve falında cerrah olmak

Kahve falında cerrah olmak

Kahve falında cerrah olmak yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, işi ile gündeme geleceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına yorulur.

Kahve falında cerrah olmak gördüyseniz:

  • Bir an önce, fikirleriniz arasında bir eleme yapıp hangilerinin peşinden gideceğinize karar vermenizde fayda var.

Kahve falında cerrah olmak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalet eder.

Kahve falında cerrah görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına işarettir.

Kahve falında cerrah olduğunu görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, bunun şans olacağına delalettir.

Kahve falında beyin cerrahı görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında genel cerrah görmek zorlukların bir anda biteceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir