AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet elması toplamak

Kahve falında cennet elması toplamak

Kahve falında cennet elması toplamak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, zararın telafi edileceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, hem de çok üzüleceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında cennet elması toplamak gördüyseniz:

  • İşe biraz ara vermeniz, size ne yaptığınız, ne yapmak istediğiniz veya nasıl ilerleyeceğinizi anlamanız için zaman kazandırabilir.

Kahve falında cennet elması toplamak işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında cennet elması görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına inanılır.

Kahve falında cennet elması ağacı görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında cennet elması yemek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, her zaman neşeli olacağına inanılır.

Kahve falında cennet elması yediğini görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizden elmas toplamak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerden elmas toplamak durumun değişmesine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında elmas topladığını görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir