AnaSayfa / Genel / Kahve falında cemaatle namaz görmek

Kahve falında cemaatle namaz görmek

Kahve falında cemaatle namaz görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında cemaatle namaz gördüyseniz:

  • Zayıf konuma düşmemeye veya o şekilde görünmemeye dikkat etmelisiniz.

Kahve falında cemaatle namaz kılmak kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında cemaatle namaza durmak her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide cemaatle namaz kılmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına rivayet eder.

Kahve falında camide namaz kılan cemaat görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine delalet eder.

Kahve falında cemaatle namaz kılanları görmek eksiklerinin farkına varacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cemaatle cenaze namazı kılmak kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında cemaatla cuma namazı kılmak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cemaatin namaz kıldığını görmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir