AnaSayfa / Genel / Kahve falında cemaatle dua etmek

Kahve falında cemaatle dua etmek

Kahve falında cemaatle dua etmek sadece kendisini düşüneceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, kazancının çok düşeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında cemaatle dua etmek gördüyseniz:

  • Kolay adapte olmanızda da yarar var.

Kahve falında cemaatle dua etmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, aileden ayrı kalınacağına delalettir.

Kahve falında cemaat evine gitmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek cemaat görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cemaatle cenaze namazı kılmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında cemaat lideri görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına alamet eder.

Kahve falında cemaatle namaz kılmak aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini cemaatte görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akşam namazını cemaatle kılmak sorunların tarihe karışacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir