AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceket hediye almak

Kahve falında ceket hediye almak

Kahve falında ceket hediye almak acılarını ve kederlerini içine atacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceket hediye almak gördüyseniz:

  • Size ihtiyacınız olmayan harcamalar yaptırabilecek kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında ceket hediye vermek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında ceket hediye almak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hediye ceket almak malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ceket hediye etmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında deri ceket hediye almak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında hediye ceket görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kadife ceket görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında güzel ceket giymek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir