AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceddini görmek

Kahve falında ceddini görmek

Kahve falında ceddini görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında ceddini gördüyseniz:

  • Değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklar açıksınız.

Kahve falında ölmüş ceddini görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında ceddini görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza işaret eder.

Kahve falında cedene görmek mal mülk edineceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir