AnaSayfa / Genel / Kahve falında çaya şeker atmak

Kahve falında çaya şeker atmak

Kahve falında çaya şeker atmak kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, hem ün sahibi olacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çaya şeker atmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz bir karar özel bir ilişkinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında çayın içine şeker atmak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çaya çok şeker atmak eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çaya şeker atmak kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine alamet eder.

Kahve falında birine çay şekeri vermek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çay şekeri görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında çay ve şeker görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kazancını katbekat arttıracağına delalettir.

Kahve falında beyaz çay şekeri görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına yorulur.

Kahve falında bol şekerli çay görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir