AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay ve çaydanlık görmek

Kahve falında çay ve çaydanlık görmek

Kahve falında çay ve çaydanlık görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çay ve çaydanlık gördüyseniz:

  • Farklı bir pozisyon dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında çay ve çaydanlık görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, sağlık ve hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında çaydanlık çay görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çaydanlıkta çay demlemek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında çaydanlıkta çay görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çaydanlık çay demlemek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çaydanlık kaybetmek sıkıntıların azalacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında siyah çaydanlık görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında çaydanlık temizlemek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir