AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşafı şerif görmek

Kahve falında çarşafı şerif görmek

Kahve falında çarşafı şerif görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çarşafı şerif gördüyseniz:

  • Uzun zamandır düşlediğiniz veya planladığınız hedefleriniz için çalışmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında çarşafı şerif görmek kime gideceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çarşaf şerif görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakallı şerifi görmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine işarettir.

Kahve falında yasini şerif okuduğunu görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Kahve falında mührü şerif görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işarettir.

Kahve falında mevlidi şerif dinlemek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında yasini şerif kitabını görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, işinden ve parasından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yasini şerif görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir