AnaSayfa / Genel / Kahve falında cariye olduğunu görmek

Kahve falında cariye olduğunu görmek

Kahve falında cariye olduğunu görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında cariye olduğunu gördüyseniz:

  • Tecrübenizi, bilginizi ya da yeteneklerinizi test edebilirsiniz.

Kahve falında cariye olmak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cariye görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında cariye olduğunu görmek hayallerde değişiklikler olacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir