Kahve falında caminin çöktüğünü görmek

Kahve falında caminin çöktüğünü görmek sevineceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, büyük kazanç elde edileceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına işaret eder.

Kahve falında caminin çöktüğünü gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya inatçı kişiler sabrınızı zorlayabilir.

Kahve falında camiyi dışarıdan görmek zorluklarını aşacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil kubbeli cami görmek çıkmaza düşeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami imamı görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine inanılır.

Kahve falında camiyi boyadığını görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında cami abdest almak cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işaret eder.

Kahve falında cami yapıldığını görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami bahçesine girmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, ele geçen kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında camii ve cemaat görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir