AnaSayfa / Genel / Kahve falında camii inşaatı görmek

Kahve falında camii inşaatı görmek

Kahve falında camii inşaatı görmek tövbe etmeye, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, hasta ise bakacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine inanılır.

Kahve falında camii inşaatı gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdeki kimselere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Kahve falında inşaat halinde cami görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında caminin inşaatını görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, gönlünün rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında camii inşaatı görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında cami inşaatında çalışmak girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında cami inşaatı görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına delalettir.

Kahve falında inşaat cami görmek fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inşaat tadilatı görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında inşaat altında kalmak kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir