AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiden çıkmak

Kahve falında camiden çıkmak

Kahve falında camiden çıkmak yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, genç kimselere eğitim vereceğine alamet eder.

Kahve falında camiden çıkmak gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Kahve falında camiden namaz kılmadan çıkmak çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında camide merdiven çıkmak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında camiden çıkmak endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında camide melek görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacda camide namaz kılmak içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında camide çay içmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında camide cuma namazı görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camide namaz kılmak dua etmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir