Kahve falında çamaşır toplamak

Kahve falında çamaşır toplamak iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, korkularının sona ereceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, konferans ve seminerlere katılacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşır toplamak gördüyseniz:

  • Özlediğiniz veya sevdiğiniz bir kişiyle daha fazla vakit geçirebilmek amaçlı jestler yapabilirsiniz ya da kendinizi affettirebilirsiniz.

Kahve falında renkli çamaşır toplamak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşırları toplamak kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, kötü günlerin arkada kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşır toplamak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askıdan çamaşır toplamak bazı pişmanlıklar yaşayacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında ipte temiz çamaşır toplamak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş çamaşır toplamak para sıkıntısının olmayacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına inanılır.

Kahve falında çamaşır topladığını görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeden çamaşır toplamak kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir